Om oss

Vi jobbar både för företag/arbetsgivare och arbetssökande.

Företag & Arbetsgivare:

Vi erbjuder en enkel och användarvänlig bemanningstjänst för dig i behov av nyrekrytering. Du kan söka fritt i vår kompetensdatabas med kompetenta arbetssökande inom olika arbetsområden. När du hittat någon som du är intresserad av att komma i kontakt med så klickar du på den personen och använder kontaktformuläret som finns på personens profilsida. Vi hör sedan av oss inom 48 timmar. Vill du istället beskriva uppdraget och låta oss hitta en passande kandidat kan du använda bemanningssidan.

 

Arbetssökande:

Multikulti erbjuder dig att kostnadsfritt registrera en kompetensprofil, samt ditt befintliga CV i word eller pdf-format. Observera att inga namn, kontaktuppgifter eller CV visas publikt. Du kan alltså söka jobb på sajten utan att någon vet vad du heter. Observera att profilbilden visas publikt, ifall du väljer att ladda upp en bild (inget krav) Företag som är i behov av personal kan därefter anmäla intresse för din kompetensprofil. Observera att kontakterna går via Multikulti.

 

 

 

 

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda hela branschens mest förekommande tjänster. Från disk och städ via reception, servis och kök upp till ansvarspositioner.

 • 1

  Enkla, Snabba sökningar.

  Sortera efter vad du behöver och spara tid på att inte gå igenom långa listor. Multikulti får enkelt fram vad som matchar dig.

 • 2

  Snabb Hjälp

  Vi hör av oss inom 48 timmar.

 • 3

  Kompetens

  Multikulti strävar efter både kompetent personal och kompetenta företag.

sv_SESvenska
sv_SESvenska